60 gäddor på 2½ timme

2011-09-05

Många konferensanläggningar i skärgården och Mälaren är belägna vid fina fiskevatten. Ett halvdags avbrott för lite sportfiske kan därmed bjuda på både trevnad och spännande fiskeupplevelser för deltagarna på konferensen. Jag har genom åren arrangerat eller hjälpt andra kollegor att genomföra 100-tals lyckade fiskeevent knutna till konferensanläggningar.

Tidigare i sommar har jag bistått Fredrik Sjöblom vid Sandhamnsguidning med flera trevliga halvdagsevent.

Allra senast för bara några dgr sedan var det Catch & Relax som behövde hjälp med ett event som varade endast 2½ timme. Fem båtar med nybörjare och blandade kön landade och tappade gäddor så tätt att det var full fart i båtarna. Förmodligen tappades det fler gäddor än de som kom upp. Ändå kom 60st upp. Inga jättar – en topp p å4½kg, men vad gör det när det är sprattlet i spöt som är grejen. Och alla glatt överraskade över att fånga så mycket fisk.

Konferensdeltagare med stort fiskeintresse kan förlägga sin konferens till specialområden där chans till grov fisk är större, eller där speciella arter som havsöring eller gös finns i större mängd än på andra håll. Undertecknad har koll på läget.

Fiskehälsar

Fiskeguide Hans Nordin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s